Neomylné! 9 znakov toho, že je pripravený sa s Vami usadiť

Chcete vedieť, či je pripravený sa s Vami usadiť?

Aha, pardon.  Vlastne áno, inak by ste tento článok nečítali. 🙂

Možno Vám vnútorný inštinkt našepkáva áno, no Vy potrebujete niekoho nezainteresovaného, aby potvrdil Vaše podozrenia.  Alebo sa obávate, že sa s Vami nebude  chcieť nikdy usadiť, a tak hľadáte dôvody toho, aby ste sa presvedčili o opaku.

Láska je zlato nájdem Vám partnera
Nájdem vám partnera!

.

A možno ste len zvedavé a rozmýšľate nad tým, či to aj jemu občas potrápi myseľ. 

Nech  je už Váš dôvod akýkoľvek, my Vám pomôžeme.  Toto sú tie najväčšie znaky, ktorými  chlap dáva najavo, že je pripravený s Vami do toho ísť.

Ak sa zhodujete aspoň so zopár z nich, to znamená, že je takmer určite pripravený!

Kedy je pripravený a chce sa s Vami usadiť?

1. Dáva Vás na prvé miesto

Chlap, ktorý Vás dáva na prvé miesto, je chlapom, ktorý to s Vami myslí vážne.

Či už robí Váš život ľahším alebo si aj kvôli Vám mení dôležité plány – je to proste chlap,  ktorému na Vašom názore záleží a plánuje s Vami spoločný život.

Tým, že Vás dáva na prvé miesto, dáva Vám tým najavo, že ste pre neho dôležitou  osobou, a že pre neho Vaše city a názory znamenajú viac ako názory ostatných ľudí.

Chlapi sa s tým moc nekašľú.   Ak nájdu niekoho, kto im vyhovuje, majú tendenciu usadiť sa celkom rýchlo.

2. Máte miláčika, o ktorého sa spoločne staráte, a „veľké“ spoločné plány

Máte miláčika, o ktorého sa spoločne staráte
Máte miláčika, o ktorého sa spoločne staráte.

Možno máte spoločného psa či mačku.  Možno  rozmýšľate o kúpe domu alebo ste sa spoločne presťahovali do iného  mesta.

Aj takéto životné rozhodnutia sú spúšťačom otázok typu:  “Naozaj sa chcem usadiť s touto osobou a stráviť s ňou  život?”

Aj starostlivosť o spoločné domáce zvieratko Vášmu chlapovi dávajú možnosť vidieť to, ako sa staráte o spoločnú zodpovednosť… a taktiež prehlbujú Vaše puto.

Ak robíte veľké životné rozhodnutia spolu, je to veľkým náznakom toho, že je pripravený sa s Vami usadiť.

3. Chce, aby sa vaše rodiny stretli

Je na Vás hrdý. Rád Vás predstaví rodine a priateľom a chodí s Vami na spoločenské eventy.

Manželstvo nie je len o tom, že si vezmete druhú osobu – spolu s ňou totiž prijímate aj  jej/jeho rodinu.  Tá sa automaticky viac zblíži s tou Vašou.

Takže, ak sa chlap snaží o spoločné stretnutie Vašej a jeho rodiny, je to veľkým znamením  toho, že chce prehĺbiť Vaše puto a usadiť sa s Vami.

Koniec koncov, stretnutie rodín môže byť stresujúcou situáciou.  Takže je jasné, že by to od  Vás nevyžadoval, ak by si Vami nebol istý.

Keď ste sa už posunuli od vzájomných cudzincov cez randenie k vážnejšiemu randeniu ba  až k spoločnému bývaniu či dokonca hlbšiemu vzťahu…

Ak on vyzerá spokojný, šťastný a nadšený pri budovaní Vášho vzťahu… je to očividný  náznak toho, že by sa s Vami rád usadil.

4. Cestuje za Vami aj z veľkej diaľky 

Ak pracuje alebo žije od Vás daľej, udržuje s Vami denný telefonický kontakt.  Pri komunikácii dáva najavo, že sa „nevie dočkať“, kedy Vás zas uvidí.  Neľutuje ani čas, ani peniaze (v  rámci jeho možností), aby sa s Vami stretol pri každej možnej príležitosti.  Keď ste od  seba, najviac ho poteší, keď sa vidíte cez Skype.

5. Hovorí o spoločnej budúcnosti

Niektorí chlapi radi plánujú, iní sú zase spontánnejší.

Ale keď svoj život zdieľate s inou osobou, do určitej miery musíte plánovať, čo sa môže v  budúcnosti stať v prípade problémov či komplikácií.

A nielenže je Váš chlap ochotný, ale Vás dokonca ťahá k spoločnej budúcnosti, či dokonca o  nej hovorí – je tojasné znamenie, že v nej s Vami počíta.

6. Ste pre neho prioritou číslo jedna

Ste preňho prioritou číslo jedna.
Ste preňho prioritou číslo jedna.

Tento bod je veľmi podobný s bodom  1.

Ak ste pre neho prioritou, znamená to, že pri robení rozhodnutí nemyslí len na seba.  Rozmýšľa totiž aj nad tým, ako tieto rozhodnutia ovplyvnia Vás a či sú dobré pre vás OBOCH.

Nehovorím, že pre neho musíte byťúplnou jednotkou, čo  sa priorít týka – veď určite aj Vy svoje priority občas premiešate.

To, čo je však podstatné, je fakt, že ste pre neho veľkou prioritou – že na Vás myslí pri  vykonávaní každého dôležitého rozhodnutia.

Chlap ktorý Vám vo svojom živote dáva špeciálne miesto, je chlapom, ktorý svoj život s  Vami naozaj chce stráviť.

7. Rozprávate sa spolu o financiách

Ak randíte len príležitostne, tak sa nebavíte o peniazoch, pretože, koniec koncov, koho to  zaujíma?  Veď sú Vaše financie oddelené a každý sa stará o to svoje.

Akonáhle sa však dostanete do fázy zdieľania výdavkov či dokonca spoločného bývania –  peniaze sa stávajú spoločnou témou.

Ak sa s Vami o nich rozpráva, znamená to, že Vám verí a chce, aby ste si boli navzájom  otvorení.  Ak je to teda Váš prípad, znamená to, že je to pre váš vzťah veľkým krokom k  usadeniu sa.

8. Radšej zostáva s Vami v pohodlí domova akoby ste sa mali vybrať von

Áno, s rastúcim vekom ľudia uprednostňujú domácu pohodu pred, povedzme, napríklad  barom.

Občas Vám a Vášmu „duchovnému dvojčaťu“ viac vyhovuje gauč, Netflix a stáva sa z toho  to najlepšie možné rande.

Je to v živote ľudí veľká zmena no zároveň  aj silný  náznak priorít a toho, ako radi spolu  trávia oľný čas.

Ak stále viac trávi čas s Vami radšej v pohodlí domova, znamená to, že si naozaj užíva  Vašu spoločnosť.  Je toOBROVSKÝ náznak toho, že sa chce usadiť, a že už Váš vzťah vlastne je  v procese usadenia sa.

9. Otvorí sa Vám

Chlapi sú si vedomí toho, aké dôležité je nájsť si niekoho, pri kom môžu byť  svojím “pravým ja”.

Ak sa Vám môže otvoriť bez toho, aby niečo tajil, a aby sa nejak obmedzoval a obával sa,  že časť neho sa Vám nebude pozdávať – je to skvelým znamením.

Chlapi, ktorí to zacítia, sa Vás len tak nevzdajú.  A ak niečo také pre nich znamenáte, ste  pre nich zároveň VEĽMI špeciálnou osobou.

Ak sa  ak pri Vás cíti a odhalí Vám svoju zraniteľnosť – je to obrovským namením toho, že  je pripravený na viac než len usadiť sa s Vami.  Gratulujeme!

Tento článok Vám popisuje náznaky toho, či je Váš chlap pripravený sa s Vami usadiť.  Zistil  som, že v každom  vzťahu sú dva kľúčové momenty, ktoré určujú, či váš vzťah skončí v troskách alebo či bude mať rozprávkový koniec.

Je len na Vás, či si tieto rady prečítate.   Pretože raz nastane chvíľa, kedy sa chlap, ktorého  chcete, sám seba opýta: “Je toto naozaj žena, ktorú chcem vo svojom živote?”  Ak si nie  ste istá, či  to s Vami myslí vážne, je načase, aby ste si tieto rady prečítali.


Ak ste sa už s priateľom dostali na vyššiu level, požiadal Vás o ruku a plánujete svatbu,  odorúčam  Vám prečítať si môj článok o tom, ako je dôležité mať v sebe samej dokonale  upratané, než vypoviete to slávnostné ÁNO.

A v prípade, že veci vo Vašom vzťahu náhle zamieria južným smerom a Vy nedajbože  skončíte so zlomeným <3, tu nájdete účinnú prvú pomoc.

.

.


 

Dan Easterman