Na prvé rande určite do ZOO! Prečo? Toto je 5 dôvodov!

Woman feeding goat on the farm.

Nie je to tak dávno čo som len tak spontánne, počas víkendu, namotal naše tínedžerky dcéry na návštevu miestnej zoologickej záhrady.   Popri všetkej tej úžasnej faune mi nedalo nevšimnúť si, že sa navôkol mňa pohybujú prevažne len rodiny s deťmi či “chillujúci” dôchodcovia.Láska je zlato nájdem Vám partnera

Nájdem vám partnera!

Kde sú všetky mladé páry?..

“Kde sú mladé páry?” napadlo mi.  Určite aj taká zoo má niečo do seba ak si chce človek postaviť základy vzťahu s novým partnerom.

Ak rozmýšľate, kde by si svoju partnerku pozval na prvé rande, tak je ti určite jasné, že to musí byť niečo špeciálne.  Povedzme si pravdu – snaha “vydumať,” aké miesto by bolo tým pravým orechovým, vie byť občas nervy drásajúca.  Veď každý chce zahrať na strunu ono povestného “prvého dojmu”, no nie?

Vyber správne a načrtneš základy niečoho naozaj jedinečného.  Avšak ak si vyberiete zle, riskujete odradenie záujmu svojho potenciálneho duchovného dvojčaťa.

Nápady na prvé rande

Kaviareň je nuda, zvieratká zbližujú

Nechcem Vás unudiť k smrti s tým, že vytasím nekonečný zoznam miest, kam vziať potenciálnu partnerku na prvé rande. To si nájdeš na každom trápnom mainstreamovom webe. Bla bla bla stále to isté dookola… – NUDA!

Namiesto toho Vám predstavím päť relevantných dôvodov na to, aby si takéto “super” zoznamy hodili za hlavu a zobrali svoju vyhliadnutú krásku do Zoo – teda aspoň na prvé rande 😉

Nápad, ktorý je originálny

Tu sú dôvody:

1. Vôbec žiadny stres

Zmyslom prvého rande je dozvedieť sa o tom druhom čo najviac informácií v čo najpríjemnejšej atmosfére – jednoducho si zmysluplne pokecať. Avšak práve problémom využitia reštaurácie či kaviarne pre takúto príležitosť je to, že jeden z vás musí neustále v mysli “bádať” po témach, ktoré by udržiavali Váš rozhovor plynulý a zmysluplný.

Avšak, keď sa rozhodnete pre Zoo, množstvo tém vypláva prirodzene na povrch.  Pre lepšie pochopenie uvediem príklad: Obaja zbadáte malé kozliatko a rozhodnete sa ho pohladiť – hneď máte niečo super zlaté o čom si môžete pokecať.  Je to podobné ako v prípade plážového rande, kedy sa ústrednou témou rozhovoru stáva práve okolitá scenéria.

A to práve nadväzuje na ďalší bod…

2. O svojej partnerke sa toho veľa dozviete

Jedným z hlavných dôvodov zvolenia si zoo ako miesta pre prvé rande je práve taký nepriamy, skrytý benefit.  V skratke mám na mysli to, že sa o svojej partnerke dozviete veci, ktoré by si sa na inom mieste nedozvedeli.

Práve návšteva Zoo sa stane pre Vás rozhľadňou do minulosti spoločníčky.  Dajme tomu, že si všimnete, že Vaša partnerka je veľmi zaujatá primátmi.  Ak zvolíte správny prístup a bude sa pri Vás cítiť uvoľnená, budete mať možnosť opýtať sa otázky typu:  “Vidím, že sa ti páčia malé opičky, mala si v detstve nejaké obľúbené plyšové hračky, ktorými boli práve ony?”

Práve návšteva Zoo sa pre Vás stane rozhľadňou do duše Vašej vyvolenej.  Ako to?  Dajme tomu, že si všimnete, že je Vaša partnerka veľmi zaujatá primátmi.  Ak zvolíte správny prístup a bude sa pri tebe cítiť uvoľnená, budete mať možnosť pýtať sa viac.  A čo ak sa dozviete, že snom Vašej vyvolenej je ísť do Afriky a spoznávať okolitý svet?

Uvediem aj ďalší vhodný príklad.  Povedzme, že dievčaťu, s ktorým práve ste, učaroval morský svet.  Hneď Vám pri takom povšimnutí v hlave vyskočí more otázok.  Napríklad, či má doma nejaké rybičky, alebo či má rada more.

Ak aj vo Vás drieme duša dobrodruha a cestovateľa, nie je nič lepšie, ako zistiť, že máte s partnerom spoločné záujmy. Ak aj ona uvidí, že máte rovnaké záujmy a Vy ju pozorne počúvate pri všetkom, čo hovorí,  na ceste k vzájomnému sebapoznávaniu už nestojí nič v ceste!

Už vidíte kam tým mierim? Poďme ďalej…:)

Otočte, prosím, na 2. stránku.