Dokonalé krivky bacuľky sú sexy. Môže si muž želať viac?

Nikdy som nepochopila.. Prečo?

 

Prečo sa príliš veľmi bál myšlienky, že sa o svoj vzťah s bacuľkou podelí s verejnosťou?  Cítila som sa hrozne.

Dva roky sa môj život točil okolo chalana, ktorý sa na mňa v prítomnosti svojich kamarátov ani len nepozrel.  Viem, že to znie naozaj čudne, ale ako bacuľka vo veku 16-18 rokov, som bola veľmi rada, že mám vôbec frajera.

Láska je zlato nájdem Vám partnera
Nájdem vám partnera!

.
Tomáša som uvidela hneď počas môjho prvého dňa na strednej a v tom momente som si pomyslela, že je neskutočne zlatý, ale vysoko nad mojou latkou.  No v ten istý týždeň mi napísal na Facebooku ohľadom zadania z matematiky.

Hoci som ho nemala, aj tak mi zavolal.  Celý rozhovor sme diskutovali o Call of Duty a o filmoch, ktoré sa nám páčia.  Pri rozhovore s ním som sa cítila uvoľnene, akoby sme sa poznali už sto rokov.  Čoskoro to dospelo do štádia, kedy sme telefonátmi strávili každý večer celé hodiny.

Začali sme sa navštevovať, no v škole bol náš vzťah jedno veľké tabu.  Pomyslela som si, že sa mu páčim.  Na druhej strane nechce, aby sa medzi nás miešal niekto cudzí.

Takto to pokračovalo asi 3 mesiace, až kým mi jedného dňa nepovedal, že ma miluje.  Srdce mi neskutočne bilo a mala som pocit, akoby sa zastavil čas.  Jeho city som mu opätovala rovnako.

V tej chvíli mi to prišlo ako tá najprirodzenejšia reakcia na svete. Nezáležalo na tom, že spolu trávime čas len v súkromí.  Milovali sme jeden druhého a to bolo viac než čokoľvek iné.

Často ma vzal do náručia a povedal: “ Každý, kto nevidí aká si krásna, je slepý“.

„Každý, kto nevidí aká si krásna, je slepý.“

Okamihy, ktoré som strávila v Tomášovej blízkosti, boli pre mňa všetkým. Tie dni, kedy som sa cítila sebavedome ohľadom svojej postavy mi často v objatí hovoril: „Každý, kto nevidí aká si krásna, je slepý.“ Tieto jeho slová sa stali doslova mojou mantrou.

V škole o nás nikto nevedel.  Pred pár priateľmi som sa o Tomášovi zmienila a oni sa čudovali, či sme spolu.

Práve vtedy som sa dozvedela, ako o mne rozpráva v zlom svetle – že som tučná a nie sme ani len kamaráti. Hoci to poprel, ja som mu chcela uveriť, ale na verejnosti sa ku mne nikdy nepriznal.

Ublížilo mi to o to viac, že dovtedy o mňa nemal žiadny chalan záujem.  Bolo ľahké zvyknúť si aj na takého ako bol Tomáš, aj za cenu, že nie vždy som mala zo seba dobrý pocit.

Dúfala som, že kľudný rozhovor prinesie riešenie.

Vždy, keď som ho požiadala, aby sme túto našu záležitosť posunuli na vzťah, zmenil tému. Začal rozprávať o jednej babe, aká je úžasná a podobné reči. Keď sa spätne na to pozerám, je mi jasné, že o ňu mal záujem.  Lenže v tej dobe som si hovorievala, že mi každý večer vraví, že ma miluje.  Čokoľvek s ňou má spoločné, nebude to vážne.

V druhom ročníku súhlasil, že bude mojím partnerom na príležitostnej školskej akcii.  Tomáš bol konečne pripravený podeliť sa o to s verejnosťou.  Kúpila som si nové šaty a celá dni som rozžiarená ako vianočný stromček, rozmýšľala, aký k nim zvolím účes.

Lenže pár hodín pred plesom volala Tomášova mama, ktorá tvrdila, že Tomáš dostal nejakú očnú infekciu a na plese sa nemôže zúčastniť.

Na ples som išla s bratrancom.

Zasiahlo ma to, ale požiadala som svojho bratranca, aby mi garde robil on. Tie šaty si to predsa zaslúžili.  Dúfala som, že Tomáš je v poriadku, ale len do momentu, kým som uvidela fotky s jeho partiou niekde vonku.  Nemyslím si, že mal očnú infekciu.  Jednoducho si myslím, že sa z toho vyvliekol ako zbabelec.

V tej chvíli som začala rozmýšľať nad všetkými tými klebetami, aké nepríjemné veci o mne rozširoval a zrazu mi to celé dávalo zmysel.  Cítil sa trápne už len pri pomyslení, že ho niekto so mnou uvidí.

Možno sa domnieval, že si jeho kamoši budú z neho robiť srandu za to, že randí s bacuľkou.  Netušila som, čo si vlastne myslí, no vedela som, že mám na viac.

Cítil sa trápne už len pri pomyslení, že ho niekto so mnou uvidí.

Bolo naozaj ťažké povedať Tomášovi, že ho už nechcem nikdy vidieť.  Nahneval sa a povedal mi, že ma aj tak nikdy nemiloval.  Bolo to zvláštne a mätúce, no nakoniec mi to pomohlo pochopiť pravdu.

Strávila som tak strašne veľa času s niekým, komu na mne vôbec nezáležalo.  Dúfam, že sa to na výške zmení.  Verím, že na výške sú lepší a úprimnejší chalani, ktorí by boli šťastní z toho, ak by nás spolu videli.  Rovnako tak aj fakt, že krása vôbec nie je podmienená veľkosťou.

Ak chce človek niekoho milovať, musí prijať všetky stránky svojej lásky – vonkajšie aj vnútorné.

Teraz, keď som si už toho vedomá, nikomu nedovolím, aby ma na verejnosti tajil.

Beata


Odporúčam Vám priatelia, ak ste single (alebo aj nie), prečítajte si aj tieto dva alebo tri články s užitočnými témami: 

Dan Easterman